top of page

Seznam plánovaných akcí

Rádi byste se zastavili u mého stánku, ale nemohli jste se zúčastnit sobotní Bring & Buy burzy v pražském clubu Cross? Nevadí! V následujících měsících se koná hned několik akcí, na nichž se můžeme potkat ;-)


3. 12. Vánoční lolita sraz v Brně

Již druhý ročník Vánočního lolita setkání v Brně. Stejně jako vloni Vás příjemně přivítají útulné prostory kavárny Podnebí. Návštěvníky čeká zajímavý a nabitý program, jehož součástí bude pěvecké vystoupení, módní přehlídka, stánky českých lolita značek a dokonce i burza bring&buy. Nebudou chybět budou uvítací balíčky, drobné občerstvení a bohatá tombola.

https://www.facebook.com/events/1104942439622369/

9. 12. Other DRESS Market

Akce, která představuje autory nezávislé scény. Prezentuje tu nejzajímavější tvorbu českých i zahraničních tvůrců s důrazem na opravdovost a osobní přístup.

https://www.facebook.com/events/564323793736546/

10. 12. Pražská vánoční lolita besídka

Přátelské setkání příznivců lolita stylu v kreativní kavárně Vypálené koťátko (v zadním salonku). Součástí tohoto srazu sice nebude prodejní sekce, ale není problém vzít s sebou pár výrobů a předat je přímo na místě.

https://www.facebook.com/events/1574629679506001/

Váháte-li ještě nad tím, zda si zvládnete v hektických prosincových dnech vyšetřit čas, vězte, že není nic praktičtějšího, než spojit nákup vánočních dárečků s příjemným posezením nad uklidňujícím šálkem horkého čaje nebo čokolády.

Nechte se na pár hodin rozptýlit poutavým programem, pobavte se s přáteli a dopřejte si tu úlevu alespoň na chvíli zapomenout na předvánoční shon. Vždyť Vánoce jsou především obdobím vzájemného setkávání a mezilidských vztahů ;-)

Již teď se na Vás těším!

Archiv
bottom of page